2011-01-25

Sherrylin Kenyon - Dark Hunter Series - Sötét vágyak vadásza-sorozat

Ha nem szereted az ókori görög kultúrát, ne olvass tovább!
Amennyiben csíped az antik stílust, ez a neked való regénysorozat. Kenyon mesterien keveri az ókori elemeket a modern kor vonásaival és a mostanában oly felkapott vámpírcuccal.
Az első részt olvasva néhol kicsit meredek volt számomra, hogy ókori görög istenek szaladgálnak a plázában, de a kötet végére meg lehet szokni a dolgot. :D
A karakterek szerintem szerethetők, az első részben külön tetszett, hogy Grace nem a mai "ideálszépség", hanem egy teltebb, kerekdedebb nő. A második részben Amandának is megvan a maga keresztje a hóbortos varázslatorientált családja személyében, akiket sok esetben leginkább a pokolra kíván. Jelenleg a harmadik rész olvasom, ott pedig Sunshine picit olyan, mintha elmebajos lenne, dehát művészlélek a szentem. :D
Külön öröm, hogy összekapcsolódnak az egyes könyvek történései, ha máshogy nem, hát a szereplők által, ugyanis mindenhol felfedezhetők baráti, rokoni viszonyok.
Érdekesség, hogy a könyvben felsorolt természetfeletti lények külön-külön sorozatokat kapnak, amelyek külön-külön is értelmezhetők, és egymásba is kapcsolódnak helyenként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése