2010-10-13

Jeanine Frost - Night Huntress Series avagy: Cat és Bones vámpírvadász-sorozat

Sziasztok! :D

Ahogy ígértem, igyekszem bepótolni a sok mindent, amit nem írtam le, pedig terveztem. Máris elkezdem, méghozzá Jeaniene Frost Cat és Bones sorozatával.
Hónapok óta terveztem már, hogy elolvasom ezt a regénysorozatot, nemrégiben sikerült is beszereznem, alkalomadtán pedig nekiláttam az olvasásnak.
Mindenkinek ajánlani tudom az írónő honlapját, ahol megtekinthetők az eredeti borítók, valamint néhány háttérképet és képernyővédőt is le lehet tölteni. Szerintem igazán szép képek (a kedvencemet alant láthatjátok is), csekkoljátok! ;)

A sorozat eddigi kötetei:
   1 Halfway to the Grave - Félúton a sírhoz
   2 One Foot in the Grave - Karó és sírhant
   3 At Grave's End - Síri csendben
  4 Destined for an Early Grave (itthon Sírig hű szerelmed címmel fog megjelenni, de egyelőre nincs pontos dátum)
  5 This Side of the Grave (az amerikai megjelenés dátuma 2011. február 22.)
  6 Még nincs címe, az amerikai megjelenés 2011. őszére várható

Vannak kiegészítő kötetek is, (úgy, mint pl. a Twilight Saga esetében a The Short Second Life of Bree Tanner). Ezek a First Drop of Crimson ["A bíbor első cseppje"(?)] valamint az Eternal Kiss of Darkness ("A sötétség örök csókja") címet viselik. Ezekben Mencheres és Spádé talál magának szerelmet Kira illetve Denise személyében. A magyar megjelenésekről még nincs információ. Az önálló köteteken kívül novelláskötetekben is találhatók rövidebb írások, amelyek a sorozathoz kapcsolódnak.
Vasárnap közölte Jeaniene a honlapján, hogy az eredetileg 7 kötetesre tervezett regénysorozata - jelen állás szerint - 9 részes lesz. (Juppííí) :D E mellett azt is megosztotta a rajongókkal, hogy Vlad főszereplésével is írni fog könyve(ke)t.

http://www.jeanienefrost.com/wp-content/uploads/2010/09/tsotg-1024x768.jpg 

Eredetileg úgy terveztem, hogy ide írok röviden a cselekményről, de mivel ez természetesen nem sikerült, úgy döntöttem, nem egy gigahosszú poszt lesz a sorozatról, hanem külön bejegyzést kapnak az egyes részek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése