2010-03-13

Vérszag (True Blood #4)

Kedves mindenki! =)

Nemrégiben megjelent a TrueBlood könyvsorozat negyedik kötete itthon, amely a Vérszag címet kapta. 
Még csak az egyharmadánál járok, de - mint ahogy azt megszokhattuk - tök izgis. =D

Erik, a viking időkből ránk maradt vámpírseriff élete egy csapásra megváltozik, amikor belekötnek a boszorkák, ám ő megtagadja tőlük, amit akarnak, ezért elveszik az emlékeit. Sookie épp hazafelé tart a munkából, mikor megtalálja az út szélén az emlékvesztett vérszívót. Ahogy az lenni szokott, megesik rajta a szíve, és hazaviszi, hogy segítsen rajta, homlokegyenest az ellenkezőjét cselekedve fogadalmának, miszerint többé nem akar belekeveredni a TFL-ek belháborúiba, miközben Bill - nem épp érzékeny búcsú után - a távoli Peruban dolgozik a vámpíradatbázison.


A borító első ránézésre kicsit furcsa volt, szakítottak a korábbi, megszokott hagyományokkal, de meg kell mondjam: jól tették. Szerintem marha szép. =)

Az ötödik kötetet május 15-re (legalábbis bookline-on), a hatodikat pedig júniusra ígérik (a kiadó Ulpius-ház honlapján). Azoknak is tök király fedlapjuk lesz (legalábbis nekem bejön mindkettő). Az ötödik rész borítója az első hároméra hasonlít valamelyest, a sorban hatodiknak pedig inkább a négyeskés beütése van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése