2010-03-10

Kresley Cole - Halhatatlanok alkonyat után

Halihóóó! =)

Ma két könyvről lesz szó, mégpedig Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után sorozatának első, illetve második kötetéről, amelyek a Vámpíréhség és a Vámpírszerető címet viselik.

Mindkét regény természetfeletti szerelmek kibontakozásáról szól, jócskán fűszerezve szexszel.
A Vámpíréhség egy több mint ezer éves vérfarkaskirály, Lachlain, és egy 70 éves félig vámpír, félig valkűr, Emma nevű leányzó kalandjait meséli el. Miután Lachlain kiszabadul a gonosz vámpírvezér, Demestriu fogságából, ahol közel 150 évig kínozták, rátalál a neki rendelt lányra Emma személyében. A történet folyamán kiderül, hogy... úú, most majdnem lelőttem a poént. Ha kíváncsi vagy az izgalmas fordulatokra, és arra, hogy Emma vajon elfogadja-e, hogy egy farkashoz tartozik, vagy ellenáll, mindkettőjüket örök boldogtalanságra ítélve döntésével, akkor olvasd el. =D xD

A második etap is hasonló, mint az első könyv: Emma egyik valkűr nagynénje, Dermedtszívű Kaderin, és egy észt vámpír, Sebastian bimbozó románcának lehetünk tanúi, ha kezünkbe vesszük a regényt. A történet végére kiderül, hogy megéri-e Kaderinnek, hogy felolvadt a dermedt szíve, és hogy Bastian annyiban hagyja-e, hogy kedvese az életét áldozza a természetfeletti lényeknek rendezett capture the flag-szerű bajnokságon.

A harmadik kötet Vámpírharcok címmel lát majd napvilágot kicsiny hazánkban, de még nincs információ a megjelenés idejéről.

Ha felkeltette az érdeklődésed, olvasd el, aztán várom a tapasztalatokat... ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése